#

Poliklinieken Saxenburgh
 

Telefoon 0523 276 000

Email info@sxb.nl

Rechtstreekse nummers poliklinieken

Poliklinieken Saxenburgh

U vindt de poliklinieken van Saxenburgh op zowel de begane grond, 1e als 2e etage. U kunt hier terecht voor poliklinische afspraken, diagnostiek (radiologie, hartfunctie, longfunctie, neurofunctie) en kleine ingrepen. Een groot deel van onze specialisten houdt spreekuur in De Veltstroom. Opnames en grotere ingrepen vinden plaats in het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg.
 
Voor poliklinische afspraken, diagnostiek (radiologie, hartfunctie, longfunctie, neurofunctie) en kleine ingrepen meldt u zich bij de balie poliklinieken.

Openingstijden poliklinieken

Maandag 8.00 -16.30 uur

Dinsdag 8.00 -16.30 uur

Woensdag 8.00 -16.30 uur

Donderdag 8.00 -16.30 uur

Vrijdag 8.00 -16.30 uur

Naar de website

Dichter bij beter

Specialismen


Cardiologie/Longgeneeskunde
Chirurgie
Dermatologie
Geriatrie
Gynaecologie
Interne geneeskunde
Kindergeneeskunde
Keel Neus Oor
Neurologie
Oogheelkunde (blijft voorlopig in Aleida Kramer)
Orthopedie
Radiologie
Revalidatie

 

Lees meer

Poliklinische zorg voor de regio Coevorden

Onze visie | Een goed leven


 

Een goed leven, dat is wat we allemaal graag willen. Een leven waarin we van betekenis kunnen zijn, waarin we plezier hebben en ons goed voelen. Waarin we veerkracht ervaren om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Een leven waarin we omzien naar elkaar.

Samen

Een goed leven, daar zorgen we samen voor. Door elkaar te zien, te horen en te kennen. Of we nu arts of patiënt zijn, bewoner of verzorgende, familielid of vrijwilliger, medewerker of bestuurder: voor een goed leven hebben we elkaar nodig.

Liefdevolle zorg

Een goed leven, dat is aandacht hebben voor gezondheid en vitaliteit. Dat doen we met medisch vakmanschap en met liefdevolle zorg en ondersteuning. Daarbij werken we nauw samen met gemeenten, inwoners, huisartsen, opleidingscentra, zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Samen zorgen we voor een vitale regio.

Dichtbij

Een goed leven, daar helpen wij graag bij. Dat doen wij door in de wijken aanwezig te zijn en zorg bij mensen thuis te brengen. Door complete medische en revalidatiezorg dicht in de buurt te bieden. En door een veilige en beschutte woonomgeving te creëren voor ouderen die zorg nodig hebben.

Bouwen

Een goed leven, dat is een plek waar we ons thuis voelen. Een fijn huis om te wonen of te werken. Een gastvrij medisch centrum waar we samen de gezondheid verbeteren. Omdat we weten hoe belangrijk huisvesting is, bouwen wij de komende jaren een nieuw ziekenhuis, een regionaal gezondheidscentrum en veilige, warme huizen voor ouderen.

Werkplezier

Een goed leven, dat heeft ook te maken met zinvol werk. Wij willen van waarde zijn, ons ontwikkelen en werkplezier ervaren. Wij geloven dat dit kan door respect te hebben voor iedereen die een beroep op ons doet. Door te denken en te handelen vanuit het perspectief van de ander.

In de regio

Een goed leven voor iedereen die woont in de regio Coevorden, Hardenberg, Ommen en Twenterand. Dat is waar wij als Saxenburgh voor staan. Daarom zorgen wij er voor dat iedereen bij ons terecht kan voor alle vormen van medische zorg en liefdevolle ondersteuning.